Algemene bepalingen Hippos Concours 2021

Inschrijvingen en betalingen gaan via online-inschrijvingen.com

• Voor de klassen BB t/m ZZ kun je je alleen inschrijven voor 2 parcoursen.

• Bij de klassen BB t/m M worden de parcoursen achter elkaar aan gesprongen.

• Flexibel springen is alleen in de klasse BB en B toegestaan, mits dit is aangegeven voor de wedstrijddag.

• HC starten is mogelijk. .

We gaan er een leuk evenement van maken met geldprijzen die bij een concours als het Hippos passen. En dan volgend jaar hopelijk weer een Hippos als vanouds.

Wij hanteren de maatregelen van het RIVM en de KNHS inzake COVID-19.

Heb je vragen stuur dan een mail naar secretariaat@defivelruiters.nl

Graag tot HIPPOS en houdt onze facebook site in de gaten voor updates over HIPPOS.

De Grote Prijs van Appingedam is op zaterdag 23 oktober

• De 32 beste combinaties van de klasse Z en/of de klasse ZZ van het eerste parcours plaatsen zich voor de Grote Prijs. De Grote Prijs wordt in handicap verreden.

• Meldt een geplaatste combinatie zich af, dan valt de plek toe aan de eerstvolgende van de ranglijst in diezelfde klasse, mits die niet al geplaatst is in dezelfde klasse voor de Grote Prijs.

• Er wordt gestart met 1 paard per klasse in deze finale. Ben je met meerdere paarden gekwalificeerd, mag je kiezen met welk paard je de finale rijdt.

• Een gelijk percentage van de eerste ronde Z en ZZ bepaalt het aantal Z en/of ZZ deelnemers in de Grote Prijs. Hier hanteren wij art. 252 uit het springreglement van de KNHS.

De kleine Finale

Alle overige combinaties van het Z en het ZZ kwalificeren zich voor de Kleine Finale en rijden een klassiek parcours volgens art. 238. Deze Kleine Finale zal in handicap verreden worden. Ook hier verwijzen we naar het KNHS springreglement art. 252.

• De organisatie behoudt zich het recht voor om de inschrijving eerder te sluiten als één van de rubrieken vol is.

• De organisatie behoudt zich het recht voor om klassen in handicap te laten verrijden.

• Prijzen die niet dezelfde dag opgehaald worden bij het secretariaat vervallen aan de vereniging.

• Bij afmelden binnen 24 uur voorafgaand aan de start van de wedstrijddag, blijft het inschrijfgeld verschuldigd, hanteert de organisatie het KNHS reglement.

Wij werken hard aan de startlijsten, ook om alle wensen in te willigen. We zullen het dan ook heel erg op prijs stellen als er niet geschoven hoeft te worden nadat de lijsten geplaatst zijn.

Daar waar de algemene bepalingen niet in voorzien en in alle overige gevallen zal de wedstrijdorganisatie in overleg met de federatie vertegenwoordiger beslissen.

Privacyregeling: Met de inschrijving voor deze wedstrijd geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens de wedstrijd voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband, Voor kinderen jongeren onder de 16 jaar hebben we toestemming van de ouders nodig. De organisatie is niet verantwoordelijk voor het publiceren van foto’s die door derden worden geplaatst. Door het vakje algemene voorwaarden aan te vinken is er een akkoord. Wijzigingen voorbehouden